DecideAct har i dag meddelt, at de har indgået et partnerskab med det danske rådgivningsselskab Beyond Advisors om at styrke virksomheders strategiindsats.

Beyond Advisors er et nordisk rådgivningsselskab, og selskabets kundeportefølje består af ca. 50/50 danske og internationale kunder. En stor del af Beyond Advisors’ kunder er inden for finansielle ydelser, som er et område, hvor DecideAct allerede har flere gode referencer. Blandt DecideActs case studies fremgår bl.a. Inpay, der er et dansk FinTech selskab.

Gennem samarbejdet kan DecideAct nå ud til flere selskaber, og hjælpe med strategieksekvering. Det er et behov, som Beyond Advisors ligeledes anerkender, og CEO og stifter af Beyond Advisors udtaler ifm. det nyetablerede samarbejde med DecideAct:

En strategi er kun god, hvis den kan gennemføres, og når vi arbejder på en strategi for en kunde, gør vi det altid med implementeringen i tankerne. Med DecideActs digitale platform kan vi yderligere hjælpe vores kunder med at skabe den ønskede impact. Værktøjet er meget fleksibelt og understøtter vores tilgang til at skabe unikke løsninger baseret på hver enkelt kundes behov.