Endnu en kort uge på det danske børsmarked er nu overstået, efter markedet holdt lukket mandag grundet påske.

På trods af en mindre handelsdag har ugen budt på flere nyheder på den danske vækstbørs. Audientes, som slutter i toppen denne uge med en stigning på 21%, har meddelt, at opgraderingen for selskabets produkter nu er tilgængelig. Opgraderingen indebærer, at brugere af Audientes’ selvjusterende høreapparater nu vil opleve en forbedret lydkvalitet, støjreduktion såvel som øget forstærkning, der udvider markedet for Audientes til også at kunne adressere personer med mere alvorlige høretab.

Ugen har desuden budt på tocifrede procentstigninger til Hydract, Movinn, Alefarm Brewing og Astralis. Alefarm Brewing startede ugen med at lancere en ny kollektion af merchandise, og med en stigning på 15% gennem ugen, er aktien i skrivende stund oppe med præcis 100% ÅTD.

DecideAct og Hove var begge ude med selskabsnyt på ugens sidste handelsdag. DecideAct meddelte, at de har indgået et partnerskab med det danske rådgivningsselskab Beyond Advisors om at styrke virksomheders strategiindsats. Hove annoncerede endnu en private label ordre, som de desuden annoncerede yderligere to af i tirsdags.

RISMA har givet en kort opdatering på introduktionen af deres nye CSRD-løsning, som er blevet taget godt imod med fire salg på blot tre uger. Tre af salgene er sket på det danske marked, mens det sidste salg er på det svenske marked. Prisen for løsningen afhænger af størrelsen af organisationen, men den gennemsnitlige årspris er på ca. 150t kroner per kunde.

Mdundo og EgnsInvest har offentliggjort hhv. en Q3-rapport og foreløbige hovedtal for Q1. Mdundo kunne meddele, at de i marts måned havde 24,5 mio. aktive brugere, hvorfor selskabet opjusterede sine forventninger til at nå 26 mio. aktive brugere i juni 2023 fra tidligere 25 mio. aktive brugere. For omsætningen og EBITDA fastholdte Mdundo sine forventninger for regnskabsåret 2022/23. EgnsInvest kunne i sine foreløbige hovedtal for første kvartal 2023 præsentere et forventet resultatet før kurs- og værdiregulering samt skat (EBVAT) på 5,2 mio. kroner.