Trophy Games offentliggjorde i går en opdatering på den finansielle udvikling i tredje kvartal 2023, hvor selskabet oplevede en solid vækst på både top- og bundlinjen.

Trophy Games omsatte i tredje kvartal for 15,9 mio. kroner svarende til en vækst på 31% ift. samme periode sidste år. Målt på EBITDA realiserede Trophy Games et resultat på 2,9 mio. kroner i kvartalet, mens det for EBT lød på 0,4 mio. kroner svarende til en vækst på hhv. 49% og 126%. Trophy Games havde ved udgangen af kvartalet en kontantbeholdning på 24,8 mio. kroner uden gæld.

Toplinjevæksten drives af selskabets transportserie, hvor selskabet i dag har lanceret Airline Manager, Shipping Manager og Train Manager. I samme periode sidste år havde Trophy Games kun Airline Manager på markedet. Shipping Manager og Train Manager omsatte for hhv. 3,6 mio. kroner og 1,2 mio. kroner i tredje kvartal, hvor Shipping Manager blev lanceret tilbage i december 2022 og Train Manager blev lanceret i juni 2023. Shipping Manager har dermed bidraget gennem hele regnskabsåret, og har i tredje kvartal leveret en omsætning på niveau med hele første halvår.

Trophy Games beskriver ifm. kvartalsopdateringen, at de oplever en lovende udvikling for Train Manager, der ligeledes gør selskabet optimistiske for de kommende lanceringer af Truck Manager og Energy Manager. Trophy Games har bl.a. oplevet næsten dobbelt så mange organiske installationer af Train Manager i starten sammenlignet med Shipping Manager.

I årets første tre kvartaler har Trophy Games omsat for 41,0 mio. kroner med et EBITDA på 7,0 mio. kroner og et EBT på 1,4 mio. kroner. Trophy Games er dermed godt på vej til at leve op til den guidance, som selskabet opjusterede i oktober, der lyder på en omsætning på 51-56 mio. kroner, et EBITDA på 8-12 mio. kroner og et EBT på 0,5 til 5 mio. kroner. I fjerde kvartal arbejder Trophy Games dog normalt med et lavere marketingbudget, da markedsføringen i denne periode er dyrere, hvilket påvirker omsætningen negativt, men omvendt påvirket EBITDA positivt.