Donkey Republic har i dag vundet endnu en lang kontrakt. Donkey Republic har nemlig indgået en kontrakt med Hannover, som i sin treårige periode har en samlet værdi på minimum 8,8 mio. kroner. Kontrakten indebærer desuden muligheden for yderligere forlængelser på to år af gangen.

Aftalen består af 1.000 cykler, og Donkey Republic vil udover minimumsværdien på 8,8 mio. kroner også modtage omsætning fra brugere og potentielt opnå omsætning fra sponsor- og virksomhedsaftaler. Kontrakten er et resultat af selskabet business to government strategi med fokus på bæredygtig og profitabel vækst.

Donkey Republic styrker med aftalen sin tilstedeværelse i Tyskland, og med store vækstmuligheder i landet har aftalen stor strategisk betydning. Donkey Republic har allerede en langsigtet kontrakt i den nordlige del af Tyskland i form af aftalen med KielRegion, der fra aftalens indgåelse havde en levetid på fem år og en forventet årlig værdi på 0,8 mio. EUR.

Donkey Republic forventer at lancere i Hannover i andet kvartal 2024, og kontrakten ændrer ikke på tidligere udmeldte forventninger. Donkey Republic har udover aftalen i KielRegion og Hannover bl.a. også en langsigtet kontrakt i Antwerpen på 10 år med en forventet årlig værdi på 2-3 mio. EUR.

CEO for Donkey Republic, Niels Henrik Rasmussen udtaler ifm. den nye aftale i Hannover:

We are very pleased to have been awarded this contract which is strategically important as it increases our foothold in Germany – a market we see a lot of potential in. We look forward to becoming a city partner to help improve urban and green living for citizens in Hannover.