Trophy Games har i dag udsendt det tredje investorbrev, hvor de opdaterer på selskabets seneste lancering af Train Manager i serien af transportspil.

Train Manager blev lanceret i midten af juni, og siden da har spillet passeret 350.000 downloads, og alene i juli måned genererede spillet en omsætning på 460.000 kroner. Dette markerer den mest succesfulde lancering for Trophy Games nogensinde, og demonstrerer selskabets hårde arbejde og dedikation.

Den succesfulde lancering af Train Manager er en vigtig milepæl for Trophy Games, og bringer selskabet tættere på sin ambition om at bringe transportserien op på et nyt niveau med en samlet årlig omsætning på 100 mio. kroner i fremtiden. Trophy Games er allerede godt på vej til at opnå denne målsætning med Airline Manager, Shipping Manager og nu Train Manager, som alle performer godt.

Trophy Games er så småt begyndt at arbejde på de to næste spil i transportserien, Truck Manager og Energy Manager. I dagens investorbrev beskriver selskabets CEO, Søren Gleie, at de er glade for årets udvikling indtil videre, og at de er godt på vej til at levere på deres guidance for indeværende regnskabsår. På onsdag den 16. august vil Trophy Games forventeligt præsentere regnskab for første halvår af 2023.