Trophy Games præsenterede i sidste uge regnskab for første halvår, hvilket vi får mulighed for at dykke ned i og blive meget klogere på torsdag i denne uge.

Trophy Games meddeler nemlig i dag, at de på torsdag d. 25. august afholder et webinar i samarbejde med Nordnet. Her vil selskabets CEO, Søren Gleie give en præsentation af selskabets udvikling i første halvår og give indblik i forventningerne til fremtiden. Præsentationen vil blive afholdt på dansk, hvorefter man har mulighed for at stille spørgsmål til Søren.

Derudover afholder Trophy Games en investordag den 22. september, hvor aktionærer og andre interessenter er velkomne på selskabets kontor i København. Her har man mulighed for at møde selskabets bestyrelsesformand, Jan Lehrmann, samt den daglige ledelse. Der vil komme mere information om investordagen på et senere tidspunkt, men datoen er fastlagt til den 22. september, så det allerede nu kan skrives i kalenderen.

Du kan tilmelde dig investorarrangementet på Nordnet her, hvor der desuden også kommer præsentationer fra Scandinavian Medical Solutions, Erria og Q-Interline. Alle selskaber vil være repræsenteret af deres CEO, som alle er klar til at besvare spørgsmål.