En regnskabstung uge på den danske vækstbørs er nu overstået, hvor slutspurten sætter ind i næste uge med regnskaber mandag, tirsdag og onsdag.

Agillic slutter øverst i denne uge med en stigning på 27%, og er et af de selskaber, som har præsenteret regnskab. Inden Agillic præsenterede regnskab opjusterede selskabet sine forventninger, hvilket medvirkede til en positiv stemning gennem ugen. Nu forventer Agillic at nå en ARR på 66-74 mio. kroner ved udgangen af året mod tidligere 65-70 mio. kroner.

SPENN Technology, Donkey Republic og Q-Interline slutter også ugen med tocifrede procentstigninger. Donkey Republic og Q-Interline har begge leveret regnskab i løbet af ugen, mens SPENN leverede regnskab tidligere på måneden. Donkey Republic opjusterede i sit regnskab deres EBIT-forventninger, mens Q-Interline måtte nedjustere sine forventninger til omsætningen og EBIT.

Brain+ slutter ugen med en stigning på 8%, efter selskabet fredag meddelte, at de forventer en kommerciel lancering af deres første produkt i Q4 2022. I IPO-planen, var forventningen 2025, mens det i december 2021 blev fremrykket til 2023. Brain+ ender dermed at lancere deres første produkt op mod 3 år før forventet.

I bunden slutter CS MEDICA med et fald på 18%, efter aktien steg over 100% i forrige uge. Det er en begivenhedsrig periode hos CS MEDICA, som udsender mange meddelelser. Selskabet har bl.a. meddelt, at de har modtaget deres første ordre fra Forbe Healthcare Ltd, som er deres partner på det israelske marked. Scape Technologies, Impero, Shape Robotics og Relesys har ligeledes oplevet tocifrede procentfald gennem ugen.

Shape Robotics og Impero har begge leveret regnskab. Begge selskaber fastholdte sine forventninger til regnskabsåret. Shape Robotics nåede i første halvår en omsætning på 15,6 mio. kroner svarende til en vækst på 260%, hvor de for helåret forventer at nå en omsætning på 75-85 mio. kroner. Impero løftede sin ARR med 42%, og har således en ARR på 20,2 mio. kroner ved udgangen af første halvår.