Den seneste uge har budt på regnskab fra flere af de danske vækstbørsselskaber. Bedst er det gået for Hypefactors med en stigning på 24%.

Hypefactors godkendte til en ekstraordinær generalforsamling forslaget om at lade sig afnotere fra First North. Audientes slutter ugen med en stigning på 20%, efter selskabet har offentliggjort regnskab for fjerde kvartal 2023, som har været et overgangskvartal, hvor der er lagt et fundament på det indiske og kinesiske marked for 2024.

Trophy Games har også præsenteret regnskab, som levede op til selskabets egen opjusterede guidance. Trophy Games nåede en omsætning på 54,4 mio. kroner svarende til en vækst på 8% ift. 2022, mens selskabet nåede et EBITDA på 11,3 mio. kroner svarende til en vækst på 26%. EBT-resultatet endte på 3,1 mio. kroner svarende til en vækst på 119%. Freetrailer har oplevet en kursstigning på 10%, efter selskabet har opjusteret sine forventninger til det skæve regnskabsår 2023/24.

I den nedre ende slutter MapsPeople med et fald på 20% uden selskabsnyt. MapsPeople sluttede i forrige uge øverst blandt de danske vækstbørsaktier, hvilket understreger relativt store kursudsving for aktien. I ugens bund finder vi også FastPassCorp, Agillic og SPENN Technology med fald på 14%. Agillic har præsenteret årsrapport for 2023 samt guidance for 2024. I 2024 forventer Agillic at nå en omsætning på 62-66 mio. kroner samt et EBITDA på 0-2 mio. kroner, og i 2023 realiserede Agillic en omsætning på 64,7 mio. kroner med et EBITDA på 1,9 mio. kroner.

Blandt ugens andre nyheder kan fremhæves, at Scandinavian Medical Solutions har leveret en brugt Philips 3T MRI-scanner til en europæisk kunde, Hove har annonceret guidance for 2024, Konsolidator har underskrevet et letter of intent med henblik på at åbne et salgskontor i Spanien, Curasight har startet tegningsperioden for selskabets fortegningsemission, WindowMaster har annonceret lanceringen af et nyt produkt, Q-interline har landet en storordre til en af verdens største mejerigiganter og BactiQuant har meddelt, at de vil bruge 2024 til at afsøge og evaluere selskabets strategiske muligheder mht. ejerstrukturen.