WindowMaster kunne i går meddele, at de lancerer WCC 106 UL MotorController ved udgangen af februar 2024.

UL står for den certificering, som enheden har opnået, og tilknyttes generelt produkter af høj kvalitet efter grundig testning. WCC 106 UL MotorController er udviklet på baggrund af efterspørgsel fra de nordamerikanske byggepladser. Det nye produkt kan kontrollere to forskellige motorgrupper i to forskellige lokaler med henblik på at øge ventilation, mindske træk og mindske behovet for airconditionanlæg eller anden kunstig køling.

Tidligere på året vandt WindowMaster en kontrakt på det amerikanske marked, der involverer renovering af en administrativ bygning for offentlig sygesikring i San Jose, Californien. Ordren omfattede en naturlig ventilationsløsning i forbindelse med 168 højtrækkende vinduer samt røg- og brandventilationsløsninger til 64 tagventiler.

Efterfølgende kunne WindowMaster også præsentere en ny ordre på det engelske marked. Denne ordre omfattede bl.a. levering af komfortventilation og i den forbindelse levering og installation af selskabets datakommunikationsteknologi, MotorLink® samt selskabets motorer og styringer, som skal indgå i otte af de ti etager i bygningen. Byggeriet er højspecialiseret og har ambitioner om at opnå BREEAM Excellent, der er en af de højeste vurderinger, som en bygning kan opnå fra et bæredygtighedsperspektiv.

Af WindowMasters kommunikationspolitik fremgår det, at denne type af ordrer, som er offentliggjort i starten af 2024, kommunikeres, når de udgør en værdi på mere end 1 mio. kroner. Derudover kommunikerer WindowMaster, når de lancerer et nyt produkt, hvilket er tilfældet for gårsdagens investornyhed.