Scandinavian Medical Solutions har i dag meddelt, at de netop har leveret en brugt Philips 3T MRI-scanner til en europæisk kunde.

Scanneren skal erstatte kundens eksisterende 1.5T MRI-scanner grundet et behov for mere detaljerede billeder. I Scandinavian Medical Solutions vægtes det højt at have en bred produktportefølje, da mange kunder har meget specifikke krav til henholdsvis producent, alder, magnetstyrke samt tekniske specifikationer – denne tilgang sikrer, at SMS i stor grad kan levere, når kunderne står med akut opståede behov.

Dagens salg udgør et beløb større end 2 mio. kroner, og offentliggøres derfor i henhold til selskabets informations – og kommunikationspolitik. Ordren ligger inden for intervallet 2-3,5 mio. kroner. Levering og risikoovergang af udstyret er sket i uge 8, 2024, og ordren ændrer ikke på tidligere udmeldt guidance for omsætning og EBITDA i regnskabsåret 2023/24.

Scandinavian Medical Solutions har nu offentliggjort fire ordrer i februar 2024, der i alt udgør et samlet salg på 8-14 mio. kroner. For hele regnskabsåret 2023/24, der begyndte i oktober 2023, har Scandinavian Medical Solutions nu offentliggjort 13 ordrer til en samlet værdi på 35,5-53,5 mio. kroner.