FOM Technologies har budt velkommen til endnu en distributør, efter selskabet har indgået et samarbejde med SALM EN KIPP.

FOM Technologies styrker med samarbejdet sin tilstedeværelse på det hollandske og belgiske marked, hvor FOM Technologies ligeledes får bedre mulighed for at servicere sine kunder i disse regioner. SALM EN KIPP har siden 1898 leveret løsninger inden for laboratorieudstyr, og har dermed mange års erfaring og ekspertise.

FOM Technologies er en born global virksomhed både hvad angår kunder og medarbejdere, og har en kundeliste, der udgør mere end 30 forskellige lande. Distributører spiller en afgørende rolle for den globale tilstedeværelse, hvor selskabet bl.a. i november annoncerede det første salg i Portugal, der blev en realitet efter selskabet kort forinden havde indgået en distributionsaftale med den sydeuropæiske distributør, Pro-Lite Technology Iberia S.L.

I december kunne FOM Technologies offentliggøre et salg til en tilbagevendende kunde, hvor Massachusetts Institute of Technology i Boston købte sin anden flagskibsmaskine for slot-die coating udstyr fra FOM Technologies. Det var et resultat af selskabets fokus på Service Lifecycle Management, hvor god service kan skabe mersalg fra eksisterende kunder.

Med det nye samarbejde med SALM EN KIPP styrker FOM Technologies sit distributionsnetværk, hvilket giver nye muligheder for salg og servicering. FOM Technologies sikrede sit første udstyrssalg på det belgiske marked tilbage i sommeren 2022, hvor ingeniørvirksomheden Avesta Battery & Energy Engineering tildelte FOM Technologies en ordre.