WindowMaster har i dag meddelt, at de har vundet en kontrakt omhandlende renovering og istandsættelse af Grundschule Langenenslingen, som er en folkeskole i det sydlige Tyskland.

Grundschule Langenenslingen står overfor en større istandsættelse af bygningerne. Kontrakten inkluderer levering og idriftsættelse af WindowMasters tilpassede kontrolsystem for større bygninger, NV Advance®.

I alt skal mere end 100 aktuatorer kontrollere den naturlige ventilation på tværs af 17 zoner, mens der i yderligere 11 zoner skal være såkaldt mixed-mode ventilering. Derudover vil solbeskyttelse og radiatorer på tværs af alle områder blive reguleret af NV Advance®, mens selskabets Flexismoke™, som sørger for at kontrollere og minimere røg og varme, vil være med til at forbedre sikkerheden på skolens centrale områder.

Tidligere på ugen meddelte WindowMaster, at de havde vundet en ordre, der involverer en af de højeste bygninger i Island. Denne kontrakt indebærer levering af 400 WMX 804 kædemotorer, 40 WCC 310 PLUS MotorControllere med touchskærm og 40 Fieldbus card KNX interfaces. De eksisterende aktuatorer og styringer vil blive udskiftet, og dermed forbedres de naturlige ventilationsløsninger i bygningen markant. De nye produkter fra WindowMaster vil blive installeret i en af de højeste og mest bemærkelsesværdige bygninger i Reykjavik i løbet af 2024.

I starten af december blev Climatic by WindowMaster tildelt en af Danmarks mest signifikante ordrer nogensinde, der involverer eftermontering af faldsikring. Dermed slutter WindowMaster året med en solid ordreindgang på tværs af markeder.