WindowMaster starter det nye år med at offentliggøre en kontrakt i USA og fortsætter dermed den positive nyhedsstrøm fra december, hvor selskabet offentliggjorde to ordrer i Tyskland, en kontrakt i Island samt en historisk stor ordre til Climatic by WindowMaster i Danmark.

Den amerikanske kontrakt involverer renovering af en administrativ bygning for offentlig sygesikring i San Jose, Californien. Ordren omfatter en naturlig ventilationsløsning i forbindelse med 168 højtrækkende vinduer samt røg- og brandventilationsløsninger til 64 tagventiler.

WindowMaster forventer i 2023 at nå en omsætning 233-238 mio. kroner med et EBITDA på 12-15 mio. kroner. I 2024 forventer WindowMaster at løfte omsætningen til 240-265 mio. kroner med et EBITDA-resultat på 16-22 mio. kroner. I december meddelte selskabet desuden, at de overvejer muligheden for at rykke op på hovedbørsen indenfor strategiperioden af Accelerate Core, som løber til slutningen af 2026. En endelig beslutning om et muligt børsskifte er dog endnu ikke truffet.