WindowMaster offentliggjorde i går, at selskabet har vundet en ny kontrakt i forbindelse med den omfattende renovering af Skolen på Islands Brygge i København.

Skolen har fem bygninger, der dagligt rummer mere end 1.300 elever, en sportshal, bibliotek, multiaktivitetsrum og meget mere. WindowMasters nye kontrakt omfatter levering af selskabets cloud-baserede kontrolsystem til naturlig ventilation samt udskiftning af skolens eksisterende naturlige ventilationssystem.

WindowMaster vil også levere projektets BMS (Building Management System) samt løbende håndtere projektledelse, idriftsættelse og systemindfasning. Derudover vil selskabet levere omkring 250 WMX 814-1 0400S kædemotorer med TrueSpeed™ teknologi.

Dagens nyhed er WindowMasters anden investornyhed i oktober måned. I starten af måneden meddelte selskabet, at det har indgået en udvidet partnerskabsaftale med MGAir Distribution i Frankrig. I den forbindelse blev ekspansionen til selskabets hurtigst voksende europæiske marked en realitet.