WindowMaster meddelte i går, at de har vundet en signifikant ordre til en af Europas ledende producenter inden for ovenlysvinduer. Derudover har Climatic by WindowMaster vundet en ordre.

Den første kontrakt indebærer en stor andel af røg- og varmeventilationsløsninger, heriblandt det nye produkt WSC 104 S Compact smoke control panels. Foruden de nye røgpaneler skal der også leveres WSC 310 smoke control panels og et større antal WSK 503 break glass enheder i forskellige farver.

WindowMaster er markedsleder inden for SHEV-løsninger (røg- og varmeventilationsløsninger) på grund af produkternes kvalitet og pålidelighed, hvilket understreges af EN 12101-10 testen, som er den standard, WindowMasters produkter lever op til.

Den anden ordre omhandler 10 bygninger i København, hvor beboerforeningen ønsker at installere solceller. Ordren til Climatic by WindowMaster indebærer levering og installering af selskabets midlertidige rækværk, stilladser og adgangstårne.

Gårsdagens ordrer er den hhv. tredje og fjerde investornyhed i 2024 omhandlende nye større kontrakter. I starten af januar offentliggjorde selskabet en kontrakt i USA omhandlende renovering af en administrativ bygning i San Jose, Californien. Kort efter offentliggjorde WindowMaster en ordre i UK omhandlende produktlevering til et nyt byggeprojekt i Manchester.