Wirtek har i dag leveret regnskab for første kvartal 2022, hvor selskabet realiserede en omsætningsvækst på 111% sammenlignet med samme periode sidste år.

Omsætningen endte dermed på 16,3 mio. kroner i kvartalet, hvor selskabet med en EBITDA-margin på 15,9% nåede et EBITDA på 2,6 mio. kroner svarende til en EBITDA-vækst på 76%. Wirteks solide vækst resulterede tilbage i marts måned i en opjustering, som ved dagens regnskab fastholdes. Wirtek forventer at nå en omsætning på 64-69 mio. kroner samt et EBITDA på 8,6-9,6 mio. kroner mod en tidligere forventning om at nå en omsætning på 61-65 mio. kroner og et EBITDA på 7,5-8,5 mio. kroner.

Opjusteringen kom i kølvandet af annonceringen af en stor langsigtet aftale med en ny dansk kunde. Ved udgangen af kvartalet havde Wirtek desuden 187 medarbejdere svarende til en vækst på 72%. Opkøbet af CoreBuild har bidraget markant til denne vækst.

Wirteks CEO, Michael Aaen udtaler ifm. regnskabet:

Vores stærke momentum fra 2021 er fortsat i første kvartal 2021 med en solid ordreindgang, opjustering af vores forventninger til 2022 og senest lanceringen af vores opdaterede vækststrategi, Accelerate25XL. Omsætningen i Q1 2022 steg med 111% og EBITDA steg med 76% – og det i en periode, hvor Wirtek investerede kraftigt i styrkelse af vækstorganisationen. Vi er meget tilfredse med kvartalsresultatet – tallene er intet mindre end fremragende!

Når vi kigger ind i fremtiden, er Wirtek godt positioneret til at høste fordele af digitaliseringsbestræbelserne indenfor alle industrier og det offentlige, og det er også reflekteret i vores netop opdaterede langsigtede målsætninger, hvor vi i 2025 nu forventer en omsætning på DKK 130 mio. og et resultat før skat på DKK 15 mio. Vi ser meget positivt på de fremtidige vækstmuligheder.