DanCann Pharma har her til morgen meddelt, at Martin Vedel Ernst er blevet ansat som ny økonomidirektør (CFO) for selskabet.

Martin Ernst har tidligere erfaring som revisor hos Deloitte og som Group Financial Controller hos Vestas, foruden den uddannelsesmæssige baggrund som Cand. Merc. Aud. fra Copenhagen Business School.

Martin Ernst er seneste synliggørelse af DanCann Pharmas transformation fra at være et ambitiøst projekt til at være en vækstvirksomhed i drift. For at geare selskabet til at være en vækstvirksomhed i drift, er der oprustet med en række nøglepersoner indenfor bestyrelse og ledelse.

I de sidste par måneder har DanCann Pharma ansat Sarah Maj Lykke-Kjeldsen som driftsdirektør, Louise Conradsen er tiltrådt som administrerende direktør i datterselskabet CannGros, mens Tue Østergaard er blevet valgt ind som bestyrelsesmedlem.

DanCanns nye CFO, Martin Ernst udtaler ifm. ansættelsen:

Jeg ser frem til at blive en del af et ambitiøst og stærkt team i en hurtigt voksende organisation – og industri. I samarbejde med bestyrelsen og direktionen skal jeg være med til at sikre det bedst mulige grundlag for, at DanCann Pharma kan fastholde fokus på sin spændende rejse. Jeg glæder mig til at komme i gang og ser frem til at blive dybere involveret i den fortsatte proces med at professionalisere virksomhedens set up på økonomiområdet.