2cureX har i dag offentliggjort sin kvartalsrapport for første kvartal 2023, hvor de har indgået yderligere aftaler og eksekveret på deres vækststrategi.

Igennem kvartalet har 2cureX omsat for 794 tusinde SEK og testet 18 patienter. Deres kommercielle pipeline har oplevet en pæn vækst, hvor 26 nye hospitaler er blevet onboardet, hvilket bringer det totale antal op på 170 hospitaler. I deres IGNITE program er der kommet 27 nye hospitaler.

2cureX er ved udgangen af kvartalet tilstedeværende i 20 europæiske lande, og har ambitioner om at have en tilstedeværelse på 25 europæiske lande ved udgangen af året. Det kan dermed forventes, at det store arbejde med den kommercielle udrulning vil fortsætte. På billedet fremgår selskabets geografiske tilstedeværelse ved udgangen af første kvartal.

På den finansielle side har 2cureX en kontantbeholdning på 34,8 mio. SEK ved udgangen af kvartalet, hvilket sikrer deres eksisterende drift og vækstplaner ind i andet kvartal 2024. Her hjælper bevillinger positivt, hvor 2cureX i år har modtaget to forskellige tilskud. Derudover fastholder 2cureX sin målsætning om at nå en omsætning på 6 mio. SEK i 2023.

Produktet har i løbet af kvartalet fået en opdatering, der skal gøre det nemmere at præservere under fragt ift. nye regulativer. Herudover har 2cureX succesfuldt gennemgået en ISO 13485 audit, der vidner om en høj kvalitet gennem hele processen fra produkt til testning med IndiTreat®.