CS MEDICA offentliggjorde torsdag regnskab for perioden oktober-december 2023, hvor selskabet omsatte for 1,7 mio. kroner, og dermed opnåede deres reviderede mål om en omsætning på 1,5 mio. kroner.

Den klart største produktkategori er selskabets produkter mod smerter, der står for 97,2% af salget, hvor mere end halvdelen er tilbagevendende kunder. Målt på den geografiske tilstedeværelse er det europæiske marked det klart største for CS MEDICA, som udgør mere end 70% af omsætningen.

CS MEDICA havde ved udgangen af kvartalet en ordrepipeline på 12,2 mio. kroner, mens selskabet for kvartalet leverede et driftstab på 3,8 mio. kroner, hvilket er en smule bedre end driftstabet på 4,4 mio. kroner i samme periode året før. Dette skyldes blandt andet, at selskabet har reduceret deres administrationsomkostninger med 40%.

Selskabet havde ved udgangen af fjerde kvartal en negativ kontantbeholdning på 2.2 mio. kroner. For at styrke likviditeten er selskabets fokus fortsat på kortsigtet salg og likviditets-aftalen med Svea. Samtidig undersøges muligheden for at fremskynde en bankoverførsel i samarbejde med investoren, RongShi. Andre muligheder for finansiering undersøges løbende.

I forbindelse med regnskabet skriver selskabet, at den langsigtede finansiering fortsat er sikret gennem selskabets investeringsaftale med RongShi, der indebærer en kontant kapitalforhøjelse på 60 mio. kroner gennem to trancher. Selskabet leder fortsat aktivt efter mulig kort- og langsigtet finansiering.