Det har været en kort uge på børsen med blot tre handelsdage i Danmark, men alligevel kan vi se tilbage på et række nyheder samt relativt store kursudsving på de danske vækstbørser.

Seluxit slutter i toppen med en stigning på 34%. Selskabet har ikke været med selskabsnyt i denne uge, men meddelte fredag den 22. marts 2024, at selskabet havde vundet et betydelig udbud til installation af fjernaflæste målere på op til 2,5 mio. kroner fra Port of Aalborg. Aktien er steget mere end 200% i år, og i onsdagens handel blev der handlet aktier for over 150 tusinde kroner.

Det har også være en god uge på børsen for Audientes, Impero, Relesys, Cessatech, Scandinavian Medical Solutions og Hypefactors, som alle har oplevet en tocifret procentstigning. Audientes offentliggjorde årsrapport for 2023 sent onsdag aften efter børsen lukkede. Scandinavian Medical Solutions har i ugens løb offentliggjort hele tre ordrer på over 2 mio. kroner, og har således afsluttet første halvår af det skæve regnskabsår med 18 offentliggjorte ordrer jævnfør selskabets kommunikationspolitik. I samme periode sidste år offentliggjorde selskabet 14 ordrer.

Dataproces kunne onsdag gå på påskeferie med en kursstigning på 5% for ugen. Dataproces meddelte tirsdag, at de har indgået en kontrakt med en sjællandsk kommune på SaaS-løsningen MARS. Dagen efter offentliggjorde selskabets endnu en kontrakt, denne gang på selskabets SaaS-løsning MARC Fleksløn med en større kommune på Sjælland.

Mdundo og LED iBond slutter ugen med begrænsede fald på 1%. Mdundo har justeret sine forventninger til indeværende regnskabsår, hvor guidance for omsætningen blev nedjusteret og guidance for EBITDA blev opjusteret. Justeringen skyldtes et signifikant fald i den nigerianske valuta Naira overfor den danske krone. LED iBond har offentliggjort årsrapport for 2023 og offentliggjort guidance for 2024.

MapsPeople slutter i ugens bund med et fald på 18%. Aktien er dog fortsat oppe med omkring 180% i år. Den kommende uge på børsen vil igen være kort, da den danske børs holder lukket mandag grundet 2. påskedag.