GreenMobility har i dag meddelt, at januar 2024 blev en ny rekordmåned på det københavnske marked.

I januar 2024 blev der kørt knap 63.000 ture i selskabets elbiler i København, hvilket er det højeste antal ture på en måned siden selskabet startede i 2016. Det skyldes blandt andet en stigning i nye kunder, hvor selskabet er vækstet 44% ift. januar måned 2023.

GreenMobility tilføjede omkring årsskiftet 50 Polestar elbiler, som er blevet taget godt i mod på det københavnske marked. Det er en mere premium elbil end Renault Zoe, som udgør langt størstedelen af den samlede flåde. Polestar elbilerne tilbyder generelt større komfort og længere rækkevidde, hvilket kan åbne op for nye kundesegmenter.

Derved fortsætter GreenMobility det gode momentum fra december, hvor selskabet så en vækst på mere end 120% i salget af deres julepakker i forhold til 2022. Det kan indikere, at flere vælger at benytte de grønne el-delebiler til at besøge familie og venner.

I denne forbindelse udtaler administrerende direktør, Kasper Gjedsted:

Januar er traditionelt ikke vores mest travle tid, så det er glædeligt, at vi allerede i årets første måned sætter rekord, og vi forventer, at tallet stiger yderligere den kommende tid i takt med, at vi udvider bilflåden til 1.000 biler i den danske hovedstad. Vi har allerede set en stor efterspørgsel efter vores Polestar-biler, både fra nuværende og helt nye kunder, som har fået øjnene op for delebilkonceptet og samtidig ønsker en længere rækkevidde og større komfort.