fbpx

Swiss Properties Invest

Introduktion til Swiss Properties Invest

Om Swiss Properties Invest

Swiss Properties Invest er en dansk virksomhed med sine aktiviteter placeret i Schweiz gennem datterselskabet Swiss Properties Invest AG. Formålet for virksomheden er at eje, drive, optimere og udvikle en portefølje af attraktive erhvervsejendomme til udlejning af erhvervslokaler i udvalgte regioner i Schweiz, som er verdens stærkeste økonomi målt på befolkningsstørrelse og tillige en af de mest stabile økonomier.

Swiss Properties Invest var det eneste selskab, der blev noteret på First North Danmark i 2022. I den forbindelse præsenterede selskabet en nøje plan helt frem mod 2041. Den langsigtede plan frem mod 2041 blev fastholdt ifm. årsregnskabet for 2022, selvom selskabet ikke leverede op til forventningerne til 2022. Dette skyldtes, at selskabet ikke som forventet blev børsnoteret i starten af 2022, men først medio juli 2022, hvorfor selskabet først fik gennemført opkøb af ejendomme senere end budgetteret. Ejendomsporteføljen er dog fra starten af 2023 løftet væsentligt, og selskabet er derfor i fuld gang med at eksekvere på den langsigtede plan.

På virksomhedens hjemmeside kan du finde selskabets ejendomme, ligesom du kan blive introduceret for selskabets erfarne team, der har beskæftiget sig med ejendomme i Schweiz i mere end 17 år.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Swiss Properties Invests seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden september 2023.

CEO: Kirsten Sillehoved

Kirsten Sillehoved er CEO for det børsnoterede moderselskab, Swiss Properties Invest. Kirsten har stor erhvervserfaring fra at drive egen klinik i 40 år og fra at fungere som formand og bestyrelsesmedlem i flere faglige foreninger og advisory boards.

Kirsten er Doctor of Chiropractic fra Palmer College of Chiropractic, Iowa, USA og har et diplom i IT fra Cphbusiness, Danmark.

IR-kontakt: kirsten@swisspropertiesinvest.dk

Kirsten Sillehoved