I tredje kvartal af 2021 har 2cureX indgået to distributøraftaler, som bringer dem ind på tre nye markeder.

Med en ambition om at være til stede i 20 lande og 30 hospitaler ved udgangen af 2022, er 2cureX i gang med at vurdere en lang række europæiske markeder. Nuværende tilstedeværelse kan ses på det vedhæftede billede.

2cureX følger den opdaterede strategiplan, som blev offentliggjort og præsenteret den 12. oktober. Selskabet forventer at lancere IndiTreat til first line treatment i december. Markedspotentialet til first line treatment forventes at være mere end dobbelt så stort som third line treatment, som 2cureX indtil videre har lanceret.

Med de ambitiøse planer for 2022 med to produkter, og et fokus på at skabe opmærksom på disse blandt onkologer, er 2cureX gået ind i en ny fase som kommercielt selskab. Indtil videre har 2cureX været et ”research” selskab, hvor der ingen omsætning har været. 2cureX forventer at kunne introducere mindst en yderligere IndiTreat test indenfor mave-tarm kræft. De nuværende tests fokuserer på metastatisk tyktarms kræft.

For at komme ind på nye markeder har 2cureX lavet et Inditreat Evaluation program. Her bliver hospitalerne tilbudt en gratis forsøgsordning, hvor de kan teste produktet. Selskabet har en stærk tiltro til, at det er en nøglefaktor for at få succes med kommercialiseringen af IndiTreat.

2cureX kunne i går også præsentere en tilføjelse til deres kliniske advisory board. Dette er i form af Professor Andrew Beggs fra Queen Elizabeth Hospital i Birmingham. Dr. Andrew Beggs tilslutter sig Dr. John L. Marshall og Dr. Jesús García-Foncillas, som begge kom til i august. Dermed har 2cureX fået oprettet et klinisk advisory board med tre medlemmer, som alle er meget anerkendte indenfor onkologi.