DanCann Pharma har i dag offentliggjort kvartalsrapport for tredje kvartal af 2021.

DanCann har brugt mange ressourcer på overtagelsen af CannGros, som kunne gøres officielt den 4. oktober. Eftersom Q3 regnskabet dækker frem til og med den 30. september, ses effekter heraf ikke endnu. Gennem overtagelsen af CannGros har DanCann Pharma fået en produktportefølje, som skaber en omsætning for selskabet. Effekterne heraf kommer til at fremgå i Q4 regnskabet.

Gennem overtagelsen har de også erhvervet sig en pipeline bestående af et produkt. Her forventer de at modtage den første feedback fra lægemiddelstyrelsen inden udgangen af 2021, hvor selskabet forventer at kunne lancere produktet i H1 2022.

Derudover forventer DanCann Pharma at færdiggøre ansøgningen for deres produktionsanlæg Biotech Pharm1, som ligeledes forventes at blive godkendt i første halvdel af 2022.

DanCann Pharma har lavet en kapitaludvidelse gennem Q3, hvorfor det totale antal aktier nu er 22.433.197 mod tidligere 20.730.800. Derudover er der også lavet en låneaftale. Tilsammen sikrer det DanCann Pharma finansiering for over 16 mio. kroner.