Freetrailer har i dag offentliggjort deres Q1 rapport for regnskabsåret 2021/22.

Her kunne Freetrailer berette om 196.213 udlejninger gennem perioden, hvilket svarer til en vækst på 30,8% sammenlignet med samme periode sidste år. Det resulterede i en omsætning på 16,2 mio. kroner svarende til en vækst på 27,6%.

Resultat før skat endte på 4,3 mio. kroner, hvilket svarer til en fordobling sammenlignet med samme periode sidste år. Den forbedrede rentabilitet skyldes en stigning i EBITDA-marginen fra 20,6% til 29,1% – Freetrailer har således effektiviseret driften yderligere i den forgangne periode.

Freetrailer fastholder forventningerne til hele regnskabsåret. Freetrailer guider med at øge antallet af trailerenheder med 750 til 2.900. Omsætningen i 2021/22 forventes i niveauet 63-65 mio. kroner, mens resultatet før skat forventes i niveauet 7-9 mio. kroner.

CEO, Philip Filipsen berettede også om de langsigtede forventninger i hans såkaldte ”CEO letter”. Ambitionen er, at der ved udgangen af regnskabsåret 24/25 skal være 6.800 trailere under Freetrailer koncernen. Med 6.800 trailere forventes antallet af udlejninger per år at nå 1,6 mio., hvilket skaber en omsætning i omegnen af 150 mio. kroner.

Ift. regnskabet udtaler CEO, Philip Filipsen:

Fremtiden tegner sig positiv for Freetrailer. Vi har skabt et stærkt økonomisk fundament, vi bliver ved med at styrke positionen på de nordiske markeder, og vi er godt i gang på nye markeder. Vi har fantastiske partnerrelationer, vi har udvidet vores produktpalette, og vi har en ny og styrket bestyrelse. Alt i alt lover det godt for vores muligheder for at tappe ind i den digitale deleøkonomiske og bæredygtige tidsånd.