Audientes meddelte tidligere i januar, at de er indgået et partnerskab med Priority Hearing i Indien, hvilket bragte dem op på seks samarbejdspartnere. Samtidig bragte det Audientes på op over 100 salgssteder fordelt over det nordlige, sydlige, østlige og vestlige Indien.

Til at illustrere Audientes’ partnere i Indien, har selskabet lavet denne oversigt. Oversigten beskriver, hvordan partnerne fordeler sig geografisk, og hvordan selskabets datterselskab er placeret centralt ift. disse.

Audientes’ seks nuværende partnere er: Hearing Wellness Clinic, Omni Hearing, Aura Hearing and Speech Care Centers, Sravani Hearing Aid Clinic, Challa’s Hearing Care Centre & Speech Therapy Centre og Priority Hearing.

Audientes er gennem partnerne især stærkt repræsenteret i den vest- og sydlige del af Indien. Man skal dog ikke undervurdere vigtigheden af placeringerne i Delhi og Kolkata, som er Indiens hhv. andenstørste og fjerdestørste by målt på befolkningsstørrelse. Gennem partnerne er Audientes faktisk repræsenteret i alle landets fem største byer, nemlig Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata og Chennai.

Det er dog ikke kun byerne, som er vigtige for det indiske marked. Over 65% af befolkningen bor i landdistrikterne, hvorfor selskabet også er repræsenteret i flere landdistrikt-områder. Befolkningen i landdistrikterne passer særligt godt til Audientes’ vision om at levere høreapparater af ordentlig kvalitet til mennesker, der normalt hverken har råd eller adgang til højkvalitetsprodukter.

Når Audientes d. 24. marts leverer årsrapport for 2021, vil vi forventeligt blive klogere på situationen i Indien og de første salgstal.