Endnu en uge på den danske børs er nu veloverstået, og vi kan se tilbage på ugens udvikling på den danske vækstbørs.

Fire aktier er i løbet af ugen steget med over 20%. Det gælder Seluxit, Mdundo, Trophy Games og Odico. Trophy Games har meddelt, at deres Warhammer-spil er blevet inkluderet i Google Play stores topkategori for kommende nye spil. Det er meget få spil, der kommer gennem dette nåleøje, hvorfor det er en stor anerkendelse for selskabet.

Konsolidator har også haft en god uge med en stigning på 19%. Konsolidator har annonceret deres nye vækststrategi frem mod 2024. Strategien omfatter bl.a. et større fokus på rentabilitet og dermed også et større fokus på omkostningsbasen. Med et skarpere omkostningsfokus opdaterede selskabet også sine forventninger til ARR, som forventes at være i intervallet 37-55 mio. kroner ved udgangen af 2024.

Dataproces, Scape Technologies og Agillic har ligeledes oplevet tocifrede procentstigninger gennem ugen.

Jobindex stiger 8%, efter selskabet i søndags annoncerede en opjustering. Den sidste uge før jul blev den største uge i firmaets 25-årige historie, og efter opjusteringen guider Jobindex med at nå en omsætning på 420 mio. kroner i regnskabsåret 2021 mod tidligere forventet 410 mio. kroner. Driftsoverskud før renter og skat blev desuden hævet til niveauet 175 mio. kroner mod tidligere forventet 170 mio. kroner.

Donkey Republic er steget 4% efter selskabet har offentliggjort en kvartalsrapport for fjerde kvartal med indblik i deres “Key Performance Indicators”. I fjerde kvartal af 2021 har Donkey Republic fortsat oplevet stor efterspørgsel på selskabets cykler. Gennem kvartalet har selskabet haft 71k brugere, hvilket svarer til en vækst på 155%. Antallet af ture har været 800k, hvilket svarer til en vækst på 70%.

SameSystem er steget 2%, og har fredag offentliggjort deres årsrapport for regnskabsåret 20/21. SameSystem havde ved udgangen af september 2021 en ARR på 42,1 mio. kroner, hvilket dermed er en smule over det forventede estimat på 41,8 mio. kroner. Samtidig fastholder SameSystem sin IPO-plan, og forventer ved udgangen af regnskabsåret 21/22 at nå en ARR på 59,5 mio. kroner.