Audientes er i år gået fra at være et udviklingsselskab til at være et kommercielt selskab med lanceringen af selskabets første produkt, Ven™, der gennem to kvartaler har solgt for mere end 3 mio. kroner.

Inden længe forventer Audientes at lancere sit næste produkt, Companion, som forventes at blive solgt fra første kvartal i 2023. Audientes er lige nu i gang med en kapitaludvidelse, hvor 45% af kapitalen forventes at blive brugt på salgs- og markedsføringsaktiviteter i USA, Europa og Japan af Companion. På nuværende tidspunkt er Audientes til stede hos mere end 500 salgssteder med Ven™ i Indien, hvorfor det bliver helt nye markeder, der skal erobres. 15% af kapitalen forventes at blive brugt på salgs- og markedsføringsaktiviteter i Indien af både Ven og Companion.

Produktudviklingen står dog ikke stille efter selskabets to produktlanceringer. 25% af kapitalen forventes nemlig at blive brugt på produktudvikling samt regulatoriske områder. Dette er især med henblik på udviklingen af et nyt produkt henvendt det amerikanske OTC-marked, som der har været stort politisk fokus på gennem de seneste år. Audientes forventer i 2024 at træde ind på OTC-markedet i USA med et FDA-godkendt høreapparat.

Audientes har ifm. kapitalrejsningen også præsenteret en række operationelle målsætninger frem til og med 2025, hvor målsætningerne for de kommende to år fremgår af billedet. Dertil har Audientes et mål om at nå en omsætningsvækst på 50-60% årligt.

Hvis du ønsker at blive klogere på Audientes’ nuværende kapitaludvidelse, forventninger til fremtiden og stille spørgsmål til selskabet, afholder Audientes på mandag klokken 15:00 et webinar, hvor du kan blive meget klogere på nuværende situation hos Audientes. Du kan tilmelde dig her.