Brain+ har i dag meddelt, at WHO er kommet med en ny rapport kaldet ”A blueprint For Dementia Research”. Heri fremgår det, at WHO anser demens som en af de største helbredsudfordringer for vores generation, og anbefaler internationalt samarbejde og støtte til at forske i demens med henblik på at skabe løsninger.

Brain+ er en frontløber inden for kognitiv stimulationsterapi med særligt fokus på digitaliseringen heraf. Brain+ estimerer, at det adresserebare marked for digital terapi inden for demensområdet er på 5 mia. USD. WHO er den anden store udgiver, der sætter fokus på kognitiv stimulationsterapi i år. Tidligere på året blev kognitiv stimulationsterapi nemlig fremhævet i ”World Alzheimer’s Report 2022”. Det er ifølge Brain+ en vigtig anerkendelse af området, hvor de også allerede har lanceret deres første produkt.

Brain+ lancerede deres første produkt, CST-Therapist Companion, i november 2022 på det danske marked. Brain+ arbejder på at udvikle yderligere digitale produkter indenfor kognitiv stimulationsterapi sammen med en række verdensledende eksperter indenfor området. Dette er med henblik på at skalere operationer til det europæiske marked, dernæst det amerikanske og resten af verdenen.

Der kan høres meget mere om betydningen af disse rapporter, og udviklingen i Brain+ til deres year-end investorwebinar, der bliver afholdt den 22. december 2022 fra 16:30-17:00. Du kan tilmelde dig webinaret her.