WindowMaster meddelte tidligere på ugen, at de gennem datterselskabet Climatic by WindowMaster er blevet tildelt en af Danmarks mest signifikante ordrer nogensinde, der involverer eftermontering af faldsikring.

Den historiske ordre omhandler sikring af et stort dansk bryggeri med forskellige skræddersyede sikkerhedssystemer, der skaber en ideel balance mellem sikkerhed, komfort og økonomi. Det inkluderer løsninger som et certificeret faldsikringsnet, et rækværk, montering af vægstier med tilhørende faldsikringssystemer og andre sikkerhedsforanstaltninger.

WindowMaster beskrev i meddelelsen, at de er begejstrede for opgaven, da selskabet sætter en ære i at supportere ESG-dagsordenen for virksomheder ved at levere de bedste sikkerhedsløsninger.

WindowMaster offentliggjorde i sidste måned, at selskabet havde vundet en stor kontrakt omhandlende renovering af et dansk rådhus. Kontrakten omfattede levering og idriftsættelse af det tilpassede kontrolsystem til større bygninger, NV Advance®, og var en af selskabets mest omfattende seneste ordrer.