Copyright Agent offentliggjorde fredag efter markedsluk årsregnskab for 2021, hvor selskabet nåede en omsætningsvækst på 97%.

Dermed endte Copyright Agents nettoomsætning i 2021 på 11 mio. kroner, og leverede et resultat, som stemte overens med selskabets IPO-planer. Copyright Agent er i dag aktive i 16 lande fordelt over tre kontinenter svarende til en vækst på 167% siden noteringen. Denne udvikling er et resultat af selskabets ekspansionsstrategi, hvor nuværende enterprise-kunder ligeledes ønsker at ekspandere, hvilket skaber en synergi.

I 2022 forventer Copyright Agent at nå en omsætning på 20,5-23 mio. kroner, og fastholder dermed de forventninger, som blev opjusteret allerede inden selskabet havde første handelsdag på børsen. I virksomhedsbeskrivelsen fremgik det, at selskabet i 2022 forventede at nå en omsætning på 18-21 mio. kroner, hvorfor Copyright Agent fortsat er foran IPO-planen.

Forventningerne om et negativt EBITDA på 4,5-6,5 mio. kroner i 2022 bliver ligeledes fastholdt. Jævnfør Copyright Agents guidance, vil selskabet i 2023 nå en nettoomsætning på 36-42 mio. kroner og et positivt EBITDA på 3,5-4 mio. kroner.

Selskabets CEO, Henrik Eggert udtalte ifm. regnskabet:

Øget internationalisering, efterspørgsel og den planlagte ekspansion har øget antallet af aktive markeder med 167 % siden noteringen i juli 2021, så selskabet i dag servicerer 16 markeder på 3 kontinenter med en fuld lokaliseret end-to-end løsning til selskabets kunder. Vi har ligeledes investeret i vores teknologiske fundament og videreudviklet på kerneproduktet, som stiller selskabet endnu stærkere i fremtiden.

Den store efterspørgsel på sikring af immaterielle aktiver har ført til nye kontrakter med en række nye nationale og internationale kunder i løbet af 2021. Sammen med markedsekspansion og udviklingen af organisationen følger det selskabets strategi og de planer som løbende er kommunikeret til markedet.