Det har været en begivenhedsrig uge på den danske vækstbørs, hvor der har været massere af nyheder at se nærmere på.

I toppen ender Valuer med en stigning på 48%, efter flere personer tæt tilknyttet virksomheden har købt aktier i selskabet. Derudover har Valuer indgået en liquidity provider aftale med Jyske Bank med henblik på en højere aktieomsætning og lavere spread.

Hypefactors og Dataproces har også haft en god uge, og stiger begge 10%. Hypefactors har fået opmærksomhed efter den ellers First North-skeptiske Søren Hougaard har investeret i selskabet. Hypefactors har desuden leveret årsregnskab for 2021, hvor selskabet nåede en ARR-vækst på 58%. Dataproces har fortsat den pæne nyhedsstrøm, hvor nyheden om at Strategic Investments A/S har øget deres ejerandel til over 5%, smittede positivt af på aktien.

Seluxit er steget 5%, og har fredag meddelt, at de har lanceret en ny og forbedret hjemmeside. FOM Technologies er steget 4% gennem ugen, efter selskabet fredag har annonceret en norsk ordre. Det var selskabets første ordre i Norge, og samtidig den største enkeltordre i FOMs 10-årige historie.

Erria og Donkey Republic er begge steget 3%. Erria har indgået den endelige aftale om overtagelse af Cathay Seal. Handlen indebærer, at sælgerne af Cathay Seal tegner 1.621.622 nye aktier til kurs 3,70 pr. aktie eller markedskursen på datoen for virksomhedsoverdragelsen, såfremt denne kurs er højere. Donkey Republic har præsenteret tal for Q1, hvor selskabet nåede en omsætningsvækst på 84%, og samtidig fastholder deres forventninger om at nå en omsætning på 9-10 mio. EUR.

I den nedre ende slutter Movinn, LED iBond og Impero med tocifrede procentfald. I slutningen af sidste uge købte bestyrelsesformanden og et bestyrelsesmedlem hos Movinn aktier for i alt ca. 130t kroner, efter selskabet leverede årsregnskab for 2021 dagen forinden, hvor der blev realiseret en omsætning på 56,3 mio. kroner svarende til en vækst på 56%.