Copyright Agent meddeler i dag, at de ekspanderer til Sydamerika med åbningen af det chilenske marked.

Det følger den planlagte ekspansion og er en betydelig milepæl for selskabet, da åbningen samtidigt baner vejen for at tilbyde selskabets full-service IPRaaS-løsning på tværs af det Sydamerikanske kontinent, med Chile som brohoved og første marked.

Med udvidelsen servicerer Copyright Agent i alt 14 markeder på tre kontinenter. Tilføjelsen af otte nye markeder med fuldt lokaliseret end-to-end service, repræsenterer en stigning i antal aktive markeder på 133 % siden virksomhedens IPO i juli 2021.

Åbningen af flere nye markeder og de seneste kontrakter med fire internationale kunder; Caters News Agency, Reuters News Agency, Aller Media AB og APIX Syndication, illustrerer tydeligt effektiviteten af Copyright Agents entreprisestrategi.

Copyright Agents fortsatte globale ekspansion må betragtes som en tydelig cementering af det stigende behov for, og efterspørgslen på, højkvalitetsløsninger til beskyttelse af originalt indhold i en tid, hvor digitaliseringen stiger dag for dag – og dermed afføder et øget behov for selskabets IPRaaS.