CS MEDICA har i dag kunne meddele, at de er blevet finalister i 2023 European Lifestars Awards indenfor kategorien Post-IPO Raise of the Year.

Post-IPO Raise of the Year er en kategori, der demonstrerer exceptionel udvikling og vækst efter den oprindelige IPO. CS MEDICAs inkludering som finalist i denne kategori viser selskabets vedholdenhed og formåen til effektivt at sikre kapital til at understøtte strategiske videre vækstrejse.

CS MEDICA hentede i februar 2022 850.000 tusinde kroner gennem en rettet emission til Diaz Capital Invest til kurs 8,5. I maj 2022 indgik selskabet låneaftaler for i alt 6 mio. kroner for at sikre driften frem til deres TO 1 warrants. Her lykkedes selskabet med at hente 9,9 mio. kroner i september 2022, hvor de opnåede en tegningsprocent på 92% af deres TO 1 warrants. Med tidligere låneaftale på 6 mio. kroner og et fortsat stort kapitalbehov for at vækste selskabet, forventede CS MEDICA dog fortsat, at skulle opnå yderligere finansiering.

Dette kom gennem en aftale med den kinesiske partner RongShi, der var villige til at skyde op til 60 mio. kroner i selskabet til kurs 28,13. Pengene er opdelt over to trancher, hvor den første tranche kommer, når CS MEDICA har opnået godkendelse til 3-5 CANNASEN CBD-produkter hos China National Medical Products Administration. Den anden tranche forventes at komme 12 måneder efter den første tranche, hvis CS MEDICA lever op til en omsætning på mindst 62,4 mio. kroner i omsætning i denne periode. Hvis ikke selskabet formår at leve op til denne omsætning, bliver anden tranche blot en udstedelse af aktier uden yderligere finansiering til CS MEDICA.

I nomineringen bliver der lagt særlig vægt på CS MEDICA ihærdighed og strategiske beslutninger mellem forskellige kapitalmuligheder siden deres IPO i september 2021. Selve prisuddelingen bliver afholdt den 13. november i Artillery Company i London, hvor der vil være mange toneangivende personer indenfor Life Science sektoren.