GreenMobility offentliggjorde i starten af året en ny strategi med fokus på profitabilitet og omkostningsoptimering. I dag meddeler selskabet, at de som følge af de strategiske tiltag i september leverede sin første måned med et positivt nettoresultat.

Det strategiske fokus for GreenMobility omfatter bl.a. flytning af biler til mere etablerede markeder for at optimere omkostninger og indtægter. Det betyder, at GreenMobility realiserede et positivt resultat på ca. 0,5 mio. kroner i september 2023 som følge af en forbedret drift og salg af biler.

Den første måned med profitabilitet på koncernniveau er en vigtig milepæl for GreenMobility, der som en del af sit strategiske fokus har en ambition om at være profitable for hele regnskabsåret 2024. GreenMobility kunne allerede i tredje kvartal 2020 præsentere profitabilitet i København, men det er altså første gang, at selskabet leverer profitabilitet på tværs af markeder.

GreenMobility vil på torsdag den 12. oktober 2023 offentliggøre en Trading Update for tredje kvartal af 2023. Efterfølgende vil selskabet klokken 13.00 samme dag præsentere rapporten, hvor der vil være mulighed for at stille spørgsmål til CFO, Anders Wall. Tilmelding sker gennem dette link.