Swiss Properties er den seneste danske børsnotering på den First North. Til trods for kun et år på børsen, har selskabet allerede en profitabel drift.

Selskabets udvikling har været ganske hurtig, hvor de ved børsnoteringstidspunktet blot havde en enkelt ejendom, har selskabet nu 7 ejendomme. Ejendommene er erhvervsejendomme i Schweiz, hvor folkene bag selskabet har mere end 17 års erfaring.

Ved H1 regnskabet kunne selskabet præsentere en omsætning på 14,4 mio. kroner med et driftsoverskud på 7,7 mio. kroner og 4,4 mio. kroner på bundlinjen. Selskabet er derfor til trods for dets unge alder overskudsgivende, hvilket putter dem i en lille eksklusiv klub af de danske First North virksomheder.

På længere sigt har Swiss Properties Invest ambitioner om at fortsætte den profitable vækstrejse gennem udvikling af ejendomsporteføljen i Schweiz. Ved generalforsamlingen i april fik selskabet samtykke til en kapitaludvidelse, som Swiss Properties Invest informerede yderligere om ved seneste halvårsregnskab. Kapitaludvidelsen skal give muligheden for yderligere vækst i Schweiz gennem opkøb af flere ejendomme.

Selskabet er også godt på vej ift. de ved børsnoteringen udmeldte forventninger, hvor de havde en ambition om at omsætte for 22,1 mio. kroner i 2023, hvor de i H1 allerede har opnået 14,4 mio. kroner. Ifm. børsnoteringen berettede Swiss Properties Invest om, at de på deres historiske langsigtede (10-15 år) investeringer har leveret et afkast til de danske investorer på 400% gennem kombination af drift, værdistigning og valutaforskel. For de mere kortsigtede investeringer (1-5 år) har teamet leveret et afkast på 50% til de danske investorer.

Selskabet ambition var at nå en fordobling af de investerede midler for investorerne efter 10 år, tredobling efter 16 år og firedobling efter 20 år.