CS MEDICA kunne i fredags meddele, at de har sikret trademark på det canadiske marked for CANNASEN®.

Det er en betydningsfuld milepæl for selskabet, da det er med til at styrke selskabets internationale tilstedeværelse samt styrke brandværdien af CANNASEN®.

Det canadiske trademark dækker indenfor kategorierne Cosmetics, Pharmaceutical, Natural Remedies og Medical Devices, hvilket kan tilskyndes selskabets evne til at imødekomme de høje standarder på hvert område. Dertil illustrer det selskabets evne til at navigere komplekse regulatoriske miljøer og skabe et brand på nøglemarkeder.

Dagen forinden indgik CS MEDICA en aftale med en Notified Body i Holland, der sikrer selskabets konkurrencemæssige fordel på det europæiske marked. Aftalen omfatter CS MEDICAs medicintekniske produkter, hvoraf nogle produkter allerede er på markedet.

CS MEDICA har haft den unikke fordel, at de har været firstmover indenfor medicintekniske produkter med CBD, hvor de har fået produkterne godkendt som Medical Devices under den gamle ordning. Der er på nuværende tidspunkt en overgangsperiode til et nyt sæt regler, der gælder fra 2028, hvor det ikke har været muligt at få godkendt nye udviklede produkter under den gamle ordning siden 2021.

Aftalen med en Notified Body hjælper CS MEDICA med at leve op til kravene under den nye og strammere lovgivning, hvilket giver CS MEDICA muligheden for at få produkterne godkendt under den nye ordning, og dermed beholde produkterne på markedet fremadrettet. Sidste uge bragte dermed international nyt fra CS MEDICA fra både Holland og Canada.