DecideAct meddeler i dag, at de netop har skrevet kontrakt med en dansk kommune, som vil benytte DecideActs digitale platform til udrulning af kommunens strategier på klima- og erhvervsområdet. Aftalen omfatter desuden rådgivning og support med henblik på at få maksimalt udbytte af den digitale løsning.

Kommunen, hvis navn endnu ikke kan offentliggøres, har valgt DecideActs digitale platform til at strømline og automatisere eksekveringen af klima- og erhvervsstrategien for at sikre det fulde overblik og løbende afrapportering af kommunens strategiske målsætninger.

DecideAct kan trække på en solid erfaring i strategiudrulning inden for det offentlige i Island og Danmark, hvor blandt andre Sekretariatet for det Islandske Parlament samt flere kommuner, styrelser og offentlige forsyningsvirksomheder er blandt kunderne. DecideActs CEO og medstifter, Flemming Videriksen udtaler ifm. dagens meddelelse:

Mange kommunale ledere oplever, at det er svært at skabe overblik og rapportere på handleplaner og indsatsområder, som skal implementeres på tværs af både interne forvaltninger og eksterne interessenter. Det handler om at sikre mest mulig værdi for pengene og synliggøre resultaterne – uden at miste overblikket over de mange indsatsområder. Den udfordring kan DecideAct løse. Vi er meget stolte af at blive valgt som digital platform til denne strategieksekveringsopgave i en kommune, der er kendt som en frontløber inden for innovative løsninger. Vi vil gå til opgaven med stor tiltro til, at vi sammen kan inspirere andre kommuner, der har ambitioner om et øget udbytte af deres indsats på strategiområdet.