DanCann Pharma har her til morgen meddelt, at de har ansøgt om at få EU-GMP godkendt deres produktionsanlæg Biotech Pharm1 hos lægemiddelstyrelsen.

Biotech Pharm1 er bygget på bedste praksis fra medicinalindustrien i kombination med avanceret miljøstyret fremstillingsteknologi og vertikal kultivering. Godkendelsen forventes at være på plads omkring halvåret 2022.

I denne forbindelse udtaler COO, Morten Martinsen:

Jeg er meget glad for at kunne meddele, at DanCann Pharma har indsendt ansøgning om godkendelse af Biotech Pharm1 i henhold til EU-GMP-standarder. Dette er endnu et skridt i den rigtige retning på rejsen for DanCann Pharma – noget vi har arbejdet hen imod i rigtig lang tid, og vi ser frem til endelig at få godkendelsen fra Lægemiddelstyrelsen senere på året. DanCann Pharma og vores første anlæg, Biotech Pharm1, er i øjeblikket i gang med at transformere sig fra et projekt til egentlig drift, hvilket er meget glædeligt.

Efter godkendelsen kan DanCann Pharma sætte kurs mod den hidtil største milepæl. Nemlig det første biomateriale, som er klar til levering. Det forventes at ske i andet halvår 2022. Når faciliteterne er fuld udbyggede, forventer DanCann Pharma at kunne producere 2.500 kg biomateriale om året til udvalgte eksportmarkeder.