Konsolidator har i dag leveret regnskab for 2021, hvor selskabet vækstede sin ARR med 70%. I fjerde kvartal tilføjede selskabet 25 nye kunder, og havde dermed ved udgangen af året en ARR på 13,6 mio. kroner.

Målt på antal nuværende kunder er Danmark endnu det største marked for Konsolidator, som udgør over halvdelen af selskabets ARR. Andre nordiske lande udgør ca. 22%, hvor UK og Irland udgør knap 10%, DACH omkring 6% og resten af verden omkring 6,5%.

I 2022 forventer Konsolidator at vokse sin ARR med 40-60%, hvilket er i overensstemmelse med selskabets langsigtede strategi for 2024, som blev annonceret i januar måned. Dermed forventer Konsolidator at nå en ARR på 19-22 mio. kroner ved udgangen af året. I 2024 forventer selskabet, at deres ARR er i intervallet 37-55 mio. kroner.

Konsolidators CEO, Claus Finderup Grove udtaler:

2021 har været et fantastisk år, hvor vi bl.a. har etableret vores forretning i UK, vi er flyttet til et nyt hovedkontor, og vi har ansat en ny Chief Technology Officer (CTO) samt flere nye medarbejdere, så vi kan eksekvere på vores 3-års strategi ”Unfolding the potential”. Med fokus på en skalerbar forretning, der understøtter integrationer til globale ERP-systemer, self-onboarding og free trail forventer vi at opnå en ARR (Annual Recurring Revenue) på mellem 19 og 22 mio. DKK i 2022.

Ifm. regnskabet afholder Konsolidator i morgen et webinar. Her vil selskabets ledelse også komme ind på selskabets strategi kaldet ”Unfolding the potential”. Du kan tilmelde dig webinaret her.