Danske DecideAct har i dag meddelt, at de er blevet godkendt af SKI, der sørger for rammeaftaler til det offentlige, hvor der indkøbes for mere end 12 mia. kroner årligt.

For at blive godkendt af SKI, skal man efterleve en lang række kriterier for grøn og social ordentlighed, samt teknisk og faglig formåen. SKI-rammeaftalerne benyttes af fx stat, regioner, kommuner og forsyningssektoren til køb af standardvarer, serviceydelser og it – herunder hardware, software og rådgivning.

Stat, regioner og kommuner får ifm. rammeaftalen adgang til DecideActs eksekveringsværktøj, der kan hjælpe med de strategiske målsætninger ved at erstatte nuværende manuelle opsætning med moderne digital strategistyring. DecideActs platform kan hjælpe med at holde styr på lokale strategier og handleplaner for indsatsområder som klima, erhverv, ældre og børn – både enklere, billigere og mere effektivt end med den nuværende manuelle tilgang ifølge selskabet.

I denne forbindelse udtaler Chief Administrative Officer i DecideAct, Claus Stensgaard Jensen, der desuden som tidligere administrativ topchef i det offentlige har haft udfordringerne ved at implementere større strategiske tiltag tæt inde på livet:

Med DecideAct har kommunerne adgang til en meget effektiv digital platform, der kan sikre fremdrift og effektiv eksekvering af kommunernes DK2020-klimahandleplaner – og det endda på økonomiske vilkår, som er særdeles attraktive i forhold til den udgift, der normalt vil være ved denne type af implementeringsopgaver.