Trophy Games meddelte i starten af juni, at de har lanceret Train Manager på browser-version. Train Manager er det tredje spil i selskabets transportserie, der allerede består af Airline Manager og Shipping Manager.

Train Manager har mere end 300.000 pre-registrations på Google Play, hvor det forventeligt vil være tilgængeligt ved udgangen af juni. Train Manager er bygget på det samme koncept som selskabets andre transportspil, hvor man agerer som CEO for et globalt togselskab. Lige nu er spillet desuden soft launchet på Google Play i Indonesien og Filippinerne.

Trophy Games har derudover tilføjet nye funktioner til Airline Manager. Med tilføjelserne kan spillerne nu gennemføre daglige ruter og optjene belønninger eller rabatter ved at se annoncer. Tilføjelserne skal være med til at støtte op omkring den tilbagevendende brugerbase samt optimere indtægterne. Tilføjelserne er i dag kun tilgængelige for Airline Manager, men Trophy Games vil arbejde på ligeledes at implementere dem i de andre transportspil.

I transportserien har Trophy Games desuden Truck Manager, Oil Manager og Energy Manager i pipelinen, hvilket fremgik af selskabets investorpræsentation den 22. maj. I denne anledning fortalte Trophy Games også om sine ambitioner om at løfte transportserien til at indbringe en årlig omsætning på mere end 100 mio. kroner i fremtiden. Til sammenligning omsatte transportserien i 2022 for 24,2 mio. kroner.