FOM Technologies meddeler i dag, at de nu har sat kommercielt fokus på Japan og indleder med at føje en kemisk fremstillingsmastodont til kundelisten.

Kunden ønsker at være anonym og aftalen er indgået gennem FOM Technologies’ japanske distributør Mitsuwa Frontech Corp i Osaka. FOM Technologies uddyber dog, at salget af selskabets flagskabsmaskine er til en af Japans store kemiske fremstillingsvirksomheder, og håber dermed, at den første sten er lagt til at kunne realisere et langsigtet kommercielt potentiale i Japan.

CEO for FOM Technologies, Michael Stadi udtaler i denne forbindelse:

Alle danske eksport baserede virksomheder ved, at Japan er et attraktivt, men også meget komplekst marked at få succes i. Vi har brugt lang tid på en meget grundig analyse og forberedelse forud for en kommerciel indtræden på det Japanske marked. En analyse og forberedelse, der er udført i tæt samarbejde med Udenrigsministeriets eksport ressourcer, som skal have stor ros. Med kommerciel eksport til Japan tilfører vi yderligere aktivitet til Asien som region, som derved udvikler sig lige så gunstigt som de øvrige hovedområder – Nordamerika og Europa – som vi opererer i.