DecideAct meddeler i dag, at de har forlænget sin konkrakt med islandske Rarik Ltd., som er en statsejet virksomhed, der har arbejdet med DecideAct i omkring to år.

Den 4. september 2023 kunne DecideAct senest annoncere en kontraktforlængelse med University of Akureyri i det nordlige Island, hvorfor DecideAct med dagens forlængelse igen understreger sin position på det islandske marked.

Formålet med den nye kontrakt er at hjælpe Rarik Ltd. med at implementere de nødvendige strukturelle ændringer og udnytte de muligheder, der følger med DecideActs platform til at modernisere driften gennem teknologi til at sikre, at virksomhedens strategier bliver succesfuldt implementeret.

The University of Akureyri, som forlængede sin kontrakt med DecideAct tidligere i september, havde inden forlængelsen arbejdet med DecideAct siden sommeren 2022. Universitetet har benyttet DecideAct til at forme en ny strategi og modne organisationen til næste fase, der omfatter implementering af strategier ved hjælp af DecideActs digitale platform.

Island er et centralt marked for DecideAct, som senest blev beskrevet ifm. DecideActs succesfulde emission, hvor de hentede 12 mio. kroner. I den anledning beskrev DecideAct, at den offentlige sektor i Island og Danmark er blandt selskabets tre kerneområder til at fortsætte vækstrejsen. Disse markeder skal bl.a. medvirke til at realisere selskabets ambition om at nå break-even i 2024.