Konsolidator kunne i sidste uge meddele, at de har tilføjet et nyt land til kundelisten, hvilket bringer Konsolidator op på 22 lande fordelt på Nordamerika, Afrika, Asien og Europa.

Den nye kunde er placeret i Luxembourg, og afspejler Konsolidators muligheder på tværs af landegrænser. Principperne for konsolidering er de samme i alle lande, hvorfor Konsolidator ikke skal tilpasse sit produkt til det enkelte land. Det betyder også, at Konsolidator modtager henvendelser fra hele verdenen, selvom selskabets markedsføring er rettet mod det nordlige Europa, hvor størstedelen af kundebasen er placeret.

Konsolidator præsenterede i august regnskab for andet kvartal af 2023, hvor de løftede sin ARR til 18,7 mio. kroner, hvilket var lavere end selskabets forventninger. I den anledning beskrev Konsolidator, at selskabet i en periode ikke har haft optimal bemanding. Derfor har Konsolidator været ude at hente nye medarbejdere, der bl.a. har styrket salgsafdelingen, og kan nu meddele at selskabet i tredje kvartal har tilføjet et nyt land til kundelisten.

Den 1. august kunne Konsolidator byde velkommen til Nicholas Løjmand-Kines som Channel & Audit Manager og Mads Harring som Sales Manager. Nicholas Løjmand-Kines bringer mere end fire års erfaring indenfor B2B-salg til regnskabsafdelinger, hvor han bl.a. har haft en ledende stilling hos Visma e-conomic. I rollen som Audit & Channel Manager vil Nicholas fokusere på revisionsfirmaer samt opbygge en stærk salgskanal gennem Microsoft D365 Business Central. Mads Harring har 9 års salgserfaring, hvoraf de seneste 6 år har været i SaaS-sektoren.

I august annoncerede Konsolidator de to nye integrationer af PowerOffice og Finance & Operations – Dynamics 365. Dermed har Konsolidator nu i alt 9 integrationer i porteføljen, der gør Konsolidator tilgængelig for et større segment af virksomheder.