DecideAct nåede flere vigtige milepæle i tredje kvartal 2023, hvor de bl.a. sikrede 12 mio. kroner gennem en fortegningsemission. Derfor er DecideAct nu godt rustet til at eksekvere på sin strategi med fokus på at nå break-even i 2024.

DecideAct rapporterer halvårligt til markedet, hvorfor næste finansielle indblik offentliggøres ifm. årsrapporten for 2023. Tredje kvartal har dog budt på flere nyheder, hvor DecideAct har indgået en række nye kontrakter, der bl.a. har understreget selskabets momentum på det islandske marked.

På det islandske marked har DecideAct indgået en aftale med det islandske klimaråd, hvor de skal klargøre alle offentlige udmeldinger og anbefalinger fra klimarådet. Derudover har selskabet forlænget sin kontrakt med Rarik Ltd., som er en statsejet virksomhed, der har arbejdet med DecideAct i omkring to år, og ligeledes forlænget sin kontakt med University of Akureyri i det nordlige Island.

I Danmark har Dyrenes Beskyttelse valgt DecideAct til at levere en digital platform og ekspertise til at understøtte eksekveringen af deres 2030-strategi, mens der er indgået en aftale med Canadian Red River Cooperative i Canada. DecideAct har tidligere beskrevet Canada som et nøglemarked med mulighed for skalering. Tredje kvartal har således budt på en række offentliggjorte nye og forlængede kontrakter, mens selskabet har styrket sin balance med i alt 17 mio. kroner, da selskabet udover fortegningsemissionen også fik konverteret et lån fra Likan AG til aktier.

DecideAct har ydermere god fremgang på satsningen om at servicere Private Equity Funds og deres portfolio-virksomheder og har fået flere nye kunder her, hvor den seneste er tyske iPoint-Systems.

I slutningen af tredje kvartal meddelte DecideAct, at de fra start oktober har ansat Sigvaldi Egill Lárusson som ny CFO, og dermed styrkede ledelsen. Sigvaldi Egill Lárusson kom til DecideAct i december 2022, og har siden da spillet en ledende rolle i udarbejdelsen af selskabets årsrapport. Derudover vil Sigvaldi Egill Lárusson også håndtere salg og rådgivning til islandske samt andre udenlandske kunder.