Regnskabssæsonen på de danske vækstbørser er skudt i gang, og den kommende uge byder igen på flere regnskaber på både First North DK og Spotlight DK.

I toppen denne uge slutter Hydract med en stigning på 20% efterfulgt af Conferize, RISMA, SameSystem og STENOCARE, der alle har oplevet en tocifret procentstigning. Monsenso har også haft en god uge på børsen med en stigning på 8%, efter selskabet meddelte, at de har underskrevet en ny aftale med en førende medicinalvirksomhed.

Hove og Scandinavian Medical Solutions er steget hhv. 4% og 2% gennem ugen. Hove meddelte onsdag, at de havde modtaget to ordrer i løbet af den seneste uge på begge over 500 tusinde kroner. Scandinavian Medical Solutions har offentliggjort ambitionen om at åbne et datterselskab i USA i starten af 2024, hvilket bl.a. betyder en rokade i ledelsen, hvor CPO Jens Hvid Paulsen overtager positionen som CEO for Scandinavian Medical Solutions A/S, og Jens Krohn bliver CEO i det nye datterselskab i USA. Swiss Properties Invest er steget 1%, og har færdiggjort overtagelsen af den ottende ejendom til porteføljen.

Helt i bunden slutter Odico med et fald på 29%. Odico har offentliggjort årsrapport for regnskabsåret 2022/23, og ligeledes annonceret et udbud af nye aktier med fortegningsret for eksisterende aktionærer. Tegningsperioden løber i perioden fra den 7. november til den 20. november 2023, hvor aktionærer har mulighed for at tegne nye aktier i kurs 0,76 kroner.

Blandt ugens andre nyheder kan fremhæves, at BactiQuant har modtaget en ordre fra MOWI – verdens største lakseproducent og WindowMaster har vundet en stor kontrakt omhandlende renovering af en stor kommuneejet bygning i Danmark. Movinn og Konsolidator har offentliggjort kvartalsrapport for tredje kvartal 2023, og Shape Robotics har givet en status på selskabets forberedelser mod en notering på hovedbørsen i København i 2023, hvor forventningen fortsat er at skifte fra First North og op til hovedbørsen i fjerde kvartal 2023.