Scandinavian Medical Solutions er i de sidste år stormet frem. Selskabet forventer i det netop afsluttede regnskabsår at omsætte for 180-195 mio. kroner efter ad flere omgange at have opjusteret forventningerne til både omsætning og EBITDA.

Forventningerne til fremtiden er store, og i dag kan SMS offentliggøre sine ambitioner om at åbne et nyt selskab i USA. Jens Hvid Paulsen bliver ny CEO i Danmark, og Jens Krohn bliver ny CEO i det amerikanske selskab. Direktionen i SMS kommer fremadrettet til at bestå af Jens Hvid Paulsen, Jens Krohn og Kamilla Malmbæk, der er tiltrådt som CLAO.

Ved indgangen til 2024 tager det aalborgensiske selskab hul på et nyt kapitel med åbningen af et amerikansk datterselskab. Udvidelsen til USA sker for bedre at kunne supportere et eksisterende marked, hvor selskabets tilstedeværelse på nuværende tidspunkt allerede er markant. For at stå stærkere i Nord – og Sydamerika og forbedre supporten til kunder i regionen har Scandinavian Medical Solutions således besluttet at etablere et kontor i USA.

Med etableringen af datterselskabet kommer SMS tættere på et marked i stor vækst og med store muligheder for et bredere samarbejde i branchen. SMS vil med denne etablering være mere tilgængelig i forhold til kundebesøg, samarbejde samt generel support. På faciliteterne i USA vil SMS ligeledes have mulighed for at lagre udvalgte produkter, hvilket på sigt vil kunne reducere leveringstiden til USA markant.

Beslutningen om at sende CEO, Jens Krohn, til USA som igangsætter har for bestyrelse og ledelse i selskabet været oplagt, når selskabets historik tages i betragtning. Jens Krohn har en stærk sans for forretningsudvikling, og hans store kendskab og stærke forbindelser i Nordamerika gør, at etableringen i USA kan ske organisk samtidig med, at man kan sikre overførsel af SMS-kulturen og kvaliteten. Den nye CEO i Scandinavian Medical Solutions A/S, Jens Hvid Paulsen, har ligeledes indgående kendskab til virksomheden som CPO siden 2020, og et mangeårigt tæt samarbejde med Jens Krohn, der vil fortsætte i den nye ledelseskonstellation.

Jens Krohn, der indsættes som CEO i det kommende amerikanske datterselskab, udtaler i denne forbindelse:

Det er en unik mulighed for Scandinavian Medical Solutions – og for mig personligt – når vi nu fortsætter rejsen mod at blive en markant leverandør af brugt billeddiagnostisk udstyr til det nord – og sydamerikanske marked. Vi har allerede nu stærke samarbejder med en bred vifte af partnere i USA, men vi er overbeviste om, at en konstant fysisk tilstedeværelse vil styrke salget og vores samarbejder yderligere.