DecideAct har i dag meddelt, at de har indgået en kontrakt med Omada, som er globalt ledende indenfor Identity Governance and Administration (IGA) for blue-chip kunder i Europa og USA.

Omada vil benytte DecideActs digitale platform til at administrere virksomhedens strategiske initiativer. Omadas løsning hjælper organisationer over hele verdenen med bl.a. at forbedre IT-sikkerheden, compliance samt forbedre effektiviteten. Omada har hovedkontor i Danmark med lokale kontorer i Tyskland, Polen, Spanien, UK og USA.

Tidligere i indeværende kvartal annoncerede DecideAct en anden global virksomhed som ny kunde, hvor selskabet indgik en aftale med iPoint, som har sit hovedkvarter i Tyskland. Denne aftale var et resultat af satsningen på at servicere Private Equity Funds og deres portfolio-virksomheder, hvilket ligeledes gælder dagens aftale med Omada.

DecideAct har derudover særligt på det islandske marked haft momentum i år, hvor selskabet i løbet af året bl.a. har indgået en aftale med det islandske klimaråd og forlænget sin kontrakt med Rarik Ltd. samt University of Akureyri.