DecideAct har i dag meddelt, at de har underskrevet en kontrakt med The Comprehensive Secondary School of West Iceland, lokalt kendt som Fjölbrautaskóli Vesturlands á Akranesi (FVA).

Skolen har omtrent 500 elever, og er på nuværende tidspunkt under stor udvikling. Kontrakten indebærer strategiekspertise og implementering gennem DecideActs software og faglig ekspertise på områderne. Skolen er dermed en ud af en længere række af islandske virksomheder og institutioner, som benytter DecideActs platform. Blandt andre islandske selskaber på platformen kan nævnes Reykjavik Energy, University of Iceland, samt Kópavogur kommune.

I denne forbindelse udtaler CSO og medstifter, Bjarni Snæbjörn Jónsson:

Vi er meget stolte over, at The Comprehensive Upper Secondary School of West Iceland har valgt DecideAct til at hjælpe med at udvikle strategien og forandringsledelsen i de kommende år. Jeg ser det som en stor tillidserklæring fra en organisation og et ledelsesteam, der arbejder meget seriøst med strategier for vigtige områder som trivsel, undervisningskvalitet og miljø. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at leve op til denne tillid, og vi føler os godt rustet til det arbejde, der ligger foran os.